Интериорни врати

Интериорните врати са основен елемент за постигане на стил и красиво излъчване на Вашия дом. Те създават неговия характер и са важен акцент в интериора. Подборът на интериорни врати е основен етап при построяването на нов дом или при неговото подновяване и реконструкция. Интериорните врати са още един елемент от обзавеждането, където всеки може да прояви собствения си вкус, практичност и изобретателност.

Вратите могат да бъдат изработени с напълно нестандартни размери на височина и ширина, в зависимост от индивидуалните потребности и изисквания на клиента. Можете да изберете Вашата врата сред разнообразни цветове, текстури, фрезовани елементи, дървесни декори от различни като качества и свойства материали, които да съобразите с Вашия интериор и стила, който искате да постигнете в дома си.

Ламинатни врати – максимално наподобяват дървесни декори, висока износоустойчивост и ниска цена. Вратите са подходящи за офиса и дома.

Лакирани врати – врати от MDF боядисани в цвят по избор на клиента, подходящи за всеки интериор.

Врати с естествен фурнир – вратите се изработват от естествени материали и допринасят за топлина, лукс и уют в помещението. Различните видове байц, дават възможност за създаване на собствен стил на офиса и дома.